Αναστασία Τουρούτογλου

Η νεοσύστατη Arcane Angels είναι ένα αθηναϊκό label που έχει σαν στόχο την εξερεύνηση των σκιερών αποχρώσεων της ευρύτερης rock/metal οικογένειας, με την έμφαση να δίνεται στις αρετές του διεθνούς black metal ήχου.

Συστήνεται δε στο ευρύτερο κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς φέρνει στην Ελλάδα τους πολυσυζητημένους Virus για πρώτη φορά σε club shows: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στην Αθήνα (Κύτταρο) & Σάββατο 29 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (Eightball). Η συναυλία μάλιστα της Αθήνας γίνεται στα πλαίσια του 1ου Arcane Angels Festival, αφού τους Νορβηγούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Ολλανδοί black metallers Turia και Lubbert Das, οι Βέλγοι Drawn Into Descent, καθώς και οι «δικοί μας» Hail Spirit Noir. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ για Αθήνα και εδώ για Θεσσαλονίκη -κι αν θέλετε να θυμηθείτε και τα όσα έγραψε πρόσφατα ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης για το τελευταίο άλμπουμ των Νορβηγών, κάντε κλικ εδώ.

Δεν μιλάμε όμως απλώς για συναυλίες στις περιπτώσεις αυτές, μα και για μια ξεχωριστή έκπληξη: όσοι βρεθούν σ' αυτές, δηλαδή, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το εδώ και καιρό out-of-print Demo 2000 των Virus! Το περιζήτητο αντικείμενο θα εκδοθεί από την Arcane Angels σε ειδικό tape box, με προσθήκη ενδιαφέροντων ...ασημένιων αξεσουάρ.

{youtube}Il2hn-jbk1k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured