Αναστασία Τουρούτογλου

Ο πάτερ Tom Plant (όχι, καμία σχέση με τον Robert) είναι αιδεσιμότατος της Αγγλικανικής Εκκλησίας και λειτουργεί από τον Ιανουάριο στην εκκλησία του St. Michael στο Camden του Λονδίνου.

Μεγάλος φίλος της μουσικής και δηλωμένος fan των Metallica και των Nine Inch Nails, ωστόσο, έκατσε μια μέρα, τα έβαλε κάτω και υπολόγισε ότι η εκκλησία του θα μπορούσε να γίνει ένα λαϊβάδικο με χωρητικότητα 300 περίπου ατόμων.

Έστειλε μάλιστα ήδη σχετική επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο του Camden, με την οποία ζητάει να του επιτραπεί να διοργανώνει συναυλίες 4 φορές την εβδομάδα. Καθώς φαίνεται, μάλιστα, το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη χρήση της εκκλησίας για τέτοιους σκοπούς, καθώς έχει ξαναγίνει (στη Βρετανία εφηύραν τον καπιταλισμό, θυμηθείτε), αλλά στο γεγονός ότι για να δικαιολογηθεί ως συναυλιακός χώρος θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση μπαρ και να αγοραστεί σχετική ηχητική εγκατάσταση.

Η Αγγλικανική Εκκλησία, τώρα, δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει για τον συμπαθή πάτερ Τομ και τα σχέδιά του. Εκτός και τους έχει πει έτσι γενικά για «συναυλίες», οπότε εκείνοι φαντάζονται αναγεννησιακά άσματα σε όργανα εποχής, ενώ εκείνος φαντασιώνεται να φέρει τους ...Borknagar!

{youtube}NDrrKv2wjvk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured