Αναστασία Τουρούτογλου

Μια σειρά από ηχογραφήσεις του Tim Buckley σε αναλογικές κασέτες και acetate δίσκους ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από το επιτελείο της Light in the Attic, όλες από το 1967 και τα sessions που έδωσαν τότε το θρυλικό άλμπουμ Goodbye And Hello.

Ανάμεσά τους, βρίσκονται demos των ήδη γνωστών τραγουδιών σε διαφορετικές εκδοχές και μίξεις, αλλά και 7 άγνωστα μέχρι σήμερα κομμάτια.

Όλο το υλικό πέρασε από νέα mastering επεξεργασία, ένα δε από εκείνα τα άγνωστα τραγούδια, το "Lady, Give Me Your Key" δίνεται τώρα στη δημοσιότητα (μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω), καθώς η Light in the Attic ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει όλα της τα ευρήματα σε έναν δίσκο με τον τίτλο Lady, Give Me Your Key: The Unissued 1967 Solo Acoustic Sessions.

Ως ημερομηνία κυκλοφορίας δόθηκε η 21η του Οκτώβρη, ανακοινώθηκε δε ότι θα υπάρχουν liner notes από τον επιστήθιο φίλο και στιχουργό του Buckley, Larry Beckett, αλλά και μια αδημοσίευτη συνέντευξη που είχε κάνει ο τελευταίος με τον παραγωγό του σπουδαίου τραγουδοποιού, Jerry Yester.

{youtube}V1keCbeZuvE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured