Αναστασία Τουρούτογλου

Τις προάλλες γράφαμε για το πώς το ίντερνετ βοήθησε την «Πρώτη Κυρία των Synthesizers» Suzanne Ciani να αποκτήσει δημοσιότητα (δες εδώ), επισημαίναμε όμως ότι η 70χρονη Αμερικανίδα συνθέτρια έχει μάλλον συνταξιοδοτηθεί, αφού εδώ και καιρό δεν έχει κυκλοφορήσει νέα δουλειά.

Όμως η Ciani μας εκπλήσσει, καθώς έρχεται κι ανακοινώνει ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, σε συνεργασία με την Kaitlyn Aurelia Smith. Οι δυο τους ηχογράφησαν παραθαλάσσια, στο Bolinas της Καλιφόρνια όπου τυγχάνει να ζουν αμφότερες και μια γεύση από τα αποτελέσματα μπορείτε να πάρετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε για το "Closed Circuit" ο Sean Hellfritsch -αν και πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι πρόκειται βασικά για οπτικό soundscape και όχι για βιντεοκλίπ με την πιο ποπ έννοια.

«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τοπία ηχητικού διαλογισμού με ένα Buchla 200 E κι ένα Buchla Musc Easel», είπαν οι δύο συνδημιουργοί, «και τα δύο είναι αναβαθμισμένες εκδοχές των πρωτοπόρων synthesizers που εφηύρε στα 1960s ο Don Buchla».

Το κοινό τους άλμπουμ λέγεται Sunergy και αναμένεται να βγει στις 16 Σεπτεμβρίου στη σειρά FRKWYS της RVNG Intl.
 
{youtube}YGxoQTPFtyw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured