Αναστασία Τουρούτογλου

Και σε άλλα Glastonbury νέα, στο πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη η σκηνή άνηκε για κάποια ώρα αποκλειστικά στην Adele, η οποία, εντάξει, εδώ που τα λέμε είναι δικαιωματικά ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. 

Κάπου στη setlist της, λοιπόν, ακούστηκε και το τραγούδι "Skyfall" από την ομόνυμη ταινία James Bond, πριν από αυτό όμως η βρετανή τραγουδίστρια φρόντισε να μας κατατοπίσει σχετικά με το πως ηχογραφήθηκε το κομμάτι, αλλά και για μία ακόμα παρασκηνιακή λεπτομέρεια. 

Η Adele αποκάλυψε πως μία ερώτηση που συχνά της κάνουν είναι το γιατί δεν γύρισε η ίδια βιντεοκλίπ για το συγκεκριμένο κομμάτι παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Και, έτσι, με αυτή την ευκαιρία, απέδειξε πως έχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό. 

«Όταν γυρίστηκε το βίντεο για το τραγούδι προτίμησα να γύρισα αποκλειστικά με σκηνές από την ταινία γιατί εκείνη την εποχή ήμουν 9 μηνών έγκυος. Επίσης, εκτός από αυτό, γιατί δεν μοιάζω με τη Hally Berry», δήλωσε η Adele και το κοινό την αποθέωσε γελώντας.

Λίγο αργότερα αφιέρωσε το κομμάτι "Hometown Glory" σε όσους από το κοινό έχουν καταγωγή από το Tottenham, λέγοντας πως λογικά - κατά βάθος - όλος ο κόσμος θα ήθελε να ζει εκεί...

{youtube}LXZWwUwkJ2w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured