Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι τα πιο hot αγόρια της μουσικής αυτή την περίοδο και πήγαν να το ...γλεντήσουν στο πιο hot μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη, γενικώς. 

Ο λόγος για τον Alex Turner και τον Miles Kane των Last Shadow Puppets, που αυτή την εποχή βρίσκονται σε περιοδεία, κι έτσι είπαν να κάνουν και μία στάση στο Glastonbury το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Αμέσως όμως μετά από τα αγόρια στη σκηνή ανέβηκαν οι Αυστραλοί Tame Impala, οι οποίοι - σύμφωνα με τα νέα του ίντερνετ - ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτικοί. 

Εκεί από κάτω (από τη σκηνή, εννοούμε) ήταν και ο Alex με τον Miles που συνεχίζουν, φυσικά, να πηγαίνουν πακέτο παντού. Το διάσημο ντουέτο χόρεψε στους ρυθμούς των Αυστραλών, με τον Turner να δείχνει, όπως πάντα τον τελευταίο καιρό, κάτι περισσότερο από μεθυσμένος. Όσο για τον Kane μάλλον είναι μεγάλος φαν του συγκροτήματος.

To βίντο εννοείται πως εδώ και κάποιες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου... Για την ιστορία να πούμε ότι οι Last Shadow Puppets συμπεριέλαβαν στη συγκεκριμένη εμφάνιση τους και μία διασκευή στο "Moonage Daydream" του David Bowie.

{youtube}rdSScCmDg2s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured