Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν ρωτήθηκε σε κάποια συνέντευξη, ούτε και κάποιο μέσο του ζήτησε να γράψει κάτι, ειδικά. Ο Morrissey ήταν για ακόμα μία φορά απλά ο ...εαυτός του: ήθελε να τα πει για την κατάσταση στις Η.Π.Α. και τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές -και τα είπε, γράφοντας ένα εκτενές γράμμα στο True To You, όπου τοποθετήθηκε για τη σφαγή στο Ορλάντο και τους υποψηφίους για τον ρόλο του επόμενου Πλανητάρχη.

Ο Moz, λοιπόν, είναι με τον Bernie Sanders. Και προβλέπει ότι τις εκλογές θα τις κερδίσει o Donald Trump («probably America's next President», γράφει επακριβώς), καθώς η Hilary Clinton -την οποία δεν δείχνει να εκτιμά- είναι λέει αγαπητή σε όσους μένουν πιστοί στο Κόμμα, ποσοστό που δεν μας λέει κάτι για το τι συμβαίνει στο ευρύτερο εκλογικό σώμα. Όχι βέβαια ότι έχει την παραμικρή εκτίμηση για τον Trump, τον οποίον ειρωνεύεται ανοιχτά για όσα είχε να πει μετά την επίθεση στο gay club του Ορλάντο.

Μη βιαστείτε πάντως να πείτε ότι οι Αμερικανοί δεν θα ενδιαφέρονται για το τι έχει να πει ένας Βρετανός για τις εκλογές τους: με βάση τις επιδόσεις του στα charts, ο Morrissey θεωρείται top-15 artist στις Η.Π.Α.

{youtube}vPij63mSH30{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured