Αναστασία Τουρούτογλου

Ο θάνατος του Prince έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της παγκόσμιας δισκογραφίας - και όχι μόνον - την Πέμπτη το απόγευμα, αμέσως μόλις επιβεβαιώθηκε ότι ο μουσικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Paisley Park.

Απο εκείνη την ώρα οι μισοί καλλιτέχνες της διεθνούς showbiz έχουν γράψει ή τραγουδήσει κάτι αφιερωμένο στη μνήμη του και τώρα είναι η σειρά της Kate Bush, η οποία, εκτός των άλλων, είχε και στενή καλλιτεχνική σχέση μαζί του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί  κατά την δεκαετία του 1990, με τον Prince να έχει κάνει ένα ...πέρασμα από το κομμάτι της Bush "Why Should I Love You", από τον δίσκο του 1993 "Τhe Red Shoes" και με την τραγουδίστρια να ανταποδίδει με μία συμμετοχή στο δίσκο του Prince "Emancipation", που κυκλοφόρησε το 1996.

Η τραγουδίστρια έγραψε, λοιπόν, εχθές το βράδυ μία επιστολή στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο μία επιστολή αφιερωμένη στον μουσικό και φίλο της, λέγοντας ότι είναι ακόμα «σοκαρισμένη από τον θάνατο του» και μιλώντας με αυτόν με το πιο θερμά λόγια, χαρακτηρίζοντας τον «παιχνιδιάρη» και «αδιανόητα ταλαντούχο».

Συγκεκριμένα η Bush στην επιστολή της έγραψε ότι «ο Prince ήταν ένας τρομερά ταλαντούχος άνθρωπος σε απόλυτο έλεγχο της δουλειάς του, από τον ρόλο του συνθέτη μέχρι εκείνου του σκηνοθέτη. Ήταν για μένα έμπνευση και πιο συγκλονιστικός καλλιτέχνης που έχω παρακολουθήσει ποτέ ζωντανά»...

Σε άλλα νέα, οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον ξαφνικό θάνατου του διάσημου μουσικού τον θέλουν να είχε παραμείνει αϋπνος για περίπου 6 ημέρες, εξαιτίας της χρήσης ενός συγκεκριμένου ηρεμιστικού φαρμάκου.


{youtube}B3j4pgqdwNA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured