Αναστασία Τουρούτογλου

Ινδία και Πακιστάν βρέθηκαν σε έναν Twitter χαμό πρόσφατα, εξαιτίας του νέου τραγουδιού του Πακιστανού ποπ σταρ Taher Shah.

Αν δείτε το βιντεοκλίπ του "Angel" (στο τέλος του κειμένου) και προσέξετε τους στίχους -λόγια δηλαδή σαν τα «I am like an angel, mankind's angel, lonely for you»- θα γελάσετε. Αυτό έκανε άλλωστε και η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου σε Ινδία και Πακιστάν, αφού πολλά tweets ήταν άκρως σατιρικά. Το θέμα είναι πως ο Taher Shah ισχυρίζεται ότι είναι ένας σοβαρός καλλιτέχνης και τελικά δεν είναι λίγοι όσοι σπεύδουν να τον αντιμετωπίσουν ως τέτοιον. 

Ο Taher Shah είναι οπωσδήποτε ένας άκρως ασυνήθιστος σταρ: τα κοστούμια του είναι εκκεντρικά, τα πολύ μακριά του μαλλιά είναι ασυνήθιστα για τη μουσική βιομηχανία του δικού του κόσμου και είναι τραγουδιστής από χόμπι, αφού τα προς το ζην τα εξασφαλίζει από (επικερδείς) επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Μ' αυτά και μ' αυτά, πάντως, έγινε πασίγνωστος. Η cult μορφή του φτάνει μάλιστα τώρα και στη Βρετανία, μέσω των κατοίκων της που έχουν ινδική ή/και πακιστανική προέλευση.

{youtube}ncdLBvFIIco{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured