Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν πέρασε η πρώτη βουβή παγωμάρα, όταν σιγουρευτήκαμε ότι -δυστυχώς- δεν ήταν άλλη μία από εκείνες τις ανόητες φάρσες, τα social media πήραν, όπως αναμενόταν, φωτιά.

Πλήθος οι αποχαιρετισμοί στον μέγα Prince από τους θαυμαστές του σε όλη την υφήλιο, πλήθος όμως και τα αντίο από διάσημους συναδέλφους του.

«Σοκαρίστηκα», έγραψε ο Brian Wilson, «Με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι πέθανε ο Prince», ο El-P.

«Που να πάρει. RIP σε έναν αληθινό θρύλο», τουίταρε ο Flying Lotus, ενώ μια σοκαρισμένη Erykah Badu αντέδρασε με ένα «No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!».

«R.I.P. η Μωβ Μεγαλειότητά του», σχολίασαν εύστοχα οι CHVRCHES, ενώ ο Questlove των Roots τον αποχαιρέτησε με ένα «Long Live The King».

Αλλά και στην Ελλάδα, το σοκ δεν ήταν μικρό. O The Boy πόσταρε στο Facebook μια φωτογραφία με διάφορα άλμπουμ του Πρίγκιπα στη σειρά, σχολιάζοντας «thanks for the unprotected sex» (θα το λάτρευε ο Prince).

Την παράσταση όμως νομίζουμε πως έκλεψε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το δικό του Facebook post:
«O Prince είπε σχετικά πρόσφατα πως το Internet είναι νεκρό. Και απέσυρε όλο το έργο της ζωής του απ'αυτόν εδώ τον θάνατο. Σήμερα όλοι θα τον RIPάρουμε, είτε έχουμε συνείδηση της ειρωνίας είτε όχι. To "Sign o' the Times" θα το ακούσουμε όμως αλλού, όχι εδώ μέσα. Κι αυτό είναι η μοναδική μας ίσως νίκη επί του ελεεινού 2016».

{youtube}7NN3gsSf-Ys{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured