Αναστασία Τουρούτογλου

Tρεις συλλογές με σπάνιο υλικό από τα Σκαθαρία, τακτοποιημένο με χρονολογική σειρά, είναι από χθες το πρωί διαθέσιμο για download σε 9 διαφορετικές streaming υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Τα περίφημα - και γεμάτα  ιδιαίτερα σπάνιες ηχογραφήσεις - The Βeatles Anthology Volumes 1-3 δόθηκαν από τα εναπομείναντα Σκαθάρια για streaming μέσω διαδικτύου, ενώ στις συγκεκριμένες συλλογές περιλαμβάνονται και τα "Free as a Bird" και "Real Love", τα δύο ντέμο, δηλαδή, που είχαν ηχογραφηθεί από τον John Lennon πριν τον θάνατο του το 1980, και ολοκληρώθηκαν το 1995 με τις νέες ενορχηστρώσεις των George Harrison, Paul McCartney και Ringo Starr.

Για την ιστορία αξίζει να πούμε ότι οι Beatles είναι ένα από τα τελευταία γκρουπς που αντιστάθηκαν σθεναρά μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο στον πειρασμό του streaming, αρνούμενοι να διαθέσουν τους δίσκους τους.

Ωστόσο από τα Χριστούγεννα και μετά τα 13 άλμπουμς του γκρουπ δόθηκαν μαζί στις περισσότερες streaimg υπηρεσίες. Εχθές ήταν λοιπόν οι σειρά των The Βeatles Anthology Volumes 1-3, τα οποία μπορείτε να βρείτε πλέον στα Spotify, Apple Music, Google Play και Amazon Prime Music.

Oι τρεις Ανθολογίες πρωτοκυκλοφόρησαν σε CD στα μέσα της δεκαετίας του 90.

{youtube}CSLQ7yWvCZw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured