Αναστασία Τουρούτογλου

 Ενώ δεν έχει περάσει καλά-καλά ένας μήνας από την επίσκεψη των Marina And The Diamonds στη χώρα μας, η Μαρίνα Διαμάντη ανακοινώνει ξαφνικά την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική προκειμένου να «επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα».

Το νέο έσκασε μέσω Twitter σε μία διαδικασία ερωταπαντήσεων με τους θαυμαστές της, όταν η Marina αποκάλυψε πως μετά την περσινή κυκλοφορία του "FROOT" και την πρόσφατη περιοδεία της με τίτλο Neon Nature Tour, χρειάζεται ένα ...κενό από τα μουσικά πράγματα.

Η ίδια είπε στους φανς της ότι το συγκεκριμένο διάλειμμα είναι κάτι που «έχει ανάγκη να κάνει από δημιοργικής απόψεως», αφού πέρασε πάνω από έναν χρόνο δουλεύοντας συνεχώς για τον δίσκο και την τουρνέ της.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, τους καθυσήχασε κι όλας λέγοντας πως τους διαβεβαίωνει ότι αυτό δεν είναι το τέλος αλλά ότι θα απουσιάσει για λίγο καιρό από τη δισκογραφία.

«Είναι μέσα μου το τέλος μιας εποχής που την ευχαριστήθηκα πολύ, αλλά έχω ανάγκη ένα διάλειμμα για επικεντρωθεώ σε άλλα πράγματα. Δουλεύω ασταμάτητα για 7 ολόκληρα χρόνια. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία όμως τώρα έχω ανάγκη να λείψω για λίγο καιρό» συμπλήρωσε το κόριτσι από την Λευκάδα.


{youtube}DCB_MbYyCYQ{/youtube}


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured