Αναστασία Τουρούτογλου

 

Με μία ανακοίνωση εχθές στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, το SoundCloud αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εγκαινιάσει σύντομα μία νέα συνδρομητική υπηρεσία.

Η δωρέαν streaming μηχανή, που μέχρι τώρα έδινε τη δυνατότητα στον χρήση να περιπλανηθεί εντελώς τζάμπα σε έναν τεράστιο μουσικό κατάλογο, θα λανσάρει μέσα στο επόμενο διάστημα ένα προπληρωμένο τμήμα, με σκοπό να γίνει ευθέως ανταγωνιστική με τα Spotify και Apple Music.

Aρχικά η νέα αυτή συνδρομητική υπηρεσία του SoundCloud θα λειτουργήσει μόνο στην Αμερική και θα κοστίζει 9,99 δολάρια τον μήνα για Android κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές desktop και 12,99 δολάρια για χρήστες iOS.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες σταδιακά μέσα στο 2016, ενώ ο πρόεδρος του SoundCloud Alexander Ljung σχολίασε τη νέα αυτή απόφαση τους ως μία προσπάθεια να στηρίξουν, εκτός από το κοινό που θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει ακόμα περισσότερα πράγματα μέσω της υπηρεσίας, και τους καλλιτέχνες που θα μπορούν πλέον να πληρώνονται για τη δουλειά τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured