Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ποιο είναι αυτό το τραγούδι που όλοι μόλις το ακούσουν ψάχνουν να βρουν τίτλο και καλλιτέχνη στο Shazam;

Ένα διαφορετικό ρεκόρ έκανε το κομμάτι του Hozier "Αrsonist's Lullabye", το οποίο ακούστηκε στο επεισόδιο της σειράς Walking Dead που προβλήθηκε στις 6 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα νούμερα της διάσημης εφαρμογής πάνω από 195.000 χρήστες μπήκαν μέσα σε δευτερόλεπτα στο Shazam για να ψάξουν ποιο είναι το τραγούδι που άκουγαν, ενώ ο αριθμός ήταν τόσο μεγάλος που έσπασε το ρεκόρ εφαρμογής για τα περισσότερα ταυτόχρονα tags με την προβολή τηλεοπτικού προγράμματος.

Συνολικά τα αιτήματα ήταν πάνω από 195.000, με τις μετρήσεις να καταγράφουν τα δεδομένα από την ώρα που ακούστηκε η μελωδία μέχρι και τις 10 Μαρτίου.

Αυτό που έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον πάντως είναι το γεγονός ότι το τραγούδι δεν ήταν έκπληξη αφού είχε συμπεριληφθεί στο trailer της σειράς το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι τηλεθεατές «τσίμπησαν» και πάλι με τη μία.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στην deluxe έκδοση του ομότιτλου άλμπουμ του Hozier και σημείωσε\σημαντική αύξηση των πωλήσεων μετά από την πρεμιέρα του επεισοδίου. Συγκεκριμένα, τα downloads μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά την προβολή του επεισοδίου, ήταν 9.000, αριθμός ρεκόρ από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι, το 2014.

{youtube}yEtkIRlz7Vw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured