Αναστασία Τουρούτογλου

Σε περίπωση που δεν το γνωρίζατε οι Iron Maiden έχουν ένα δικό τους αεροσκάφος Boeing 747-400, το οποίο έχει την ονομασία  Ed Force One και φυσικά το logo του συγκροτήματος γραμμένο δίπλα στα φτερά.

Μόνο που το αεροπλάνο, που συνηθίζει να πιλοτάρει και ο ίδιος ο Bruce Dickinson, θα κάνει αρκετό καιρό να απογειωθεί ξανά αφού ένα ατύχημα στο αεροδρόμιο της Χιλής είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να δημιουργηθεί μεγάλη ζημία σε δύο από τις μηχανές, αλλά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος στο Facebook, το αγαπημένο τους «Ed Force One ήταν συνδεδεμένο με ένα φορτηγό ρυμούλκησης που το οδηγούσε για ανεφοδιασμό πριν την πτήση από τις Άνδεις στην Κόρντοβα για το επόμενο σόου. Κατά τη μεταφορά ο σύνδεσμος έφυγε, με αποτέλεσμα να στρίψει το αεροπλάνο και να προσκρούσει στο ρυμουλκό. Το σύστημα προσγείωσης έχει υποστεί βλάβη, όπως και δύο από τις μηχανές του αεροσκάφους, ενώ έχουν τραυματιστεί δύο φροντιστές, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Ελπίζουμε γρήγορα να αναρρώσουν. Οι μηχανικοί εκτιμούν τις ζημιές, αν και λένε ότι οι μηχανές έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά και θα χρειαστεί καιρός για να επισκευαστεί», συμπληρώνουν.

Πωπω, και τώρα δηλάδη λεωφορειάκι και στριμωξίδι σαν τους κοινούς θνητούς;

img_2011-735x414.jpg



{youtube}oxLfDKhVf8E{youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured