Αναστασία Τουρούτογλου

Ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή των  ΑC/DC, Βrian Johnson, τον αναγκάζει να αποσυρθεί επιτόπου από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα, με πληροφορίες οι γιατροί συμβούλεψαν τον Johnson να σταματήσει επειγόντως να δίνει συναυλίες γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κουφαθεί.

Το συγκρότημα ενημέρωσε τους φανς με μία επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, ενημερώνοντας τους ότι αρκετοί από τους σταθμούς της αμερικάνικης περιοδεία δεν ακυρώνονται αλλά θα επαναπρογραμματιστούν αργότερα μέσα στη χρονιά ! Κοινώς, οι AC/DC ψάχνουν άμεσα αντικαταστάτη, τον οποίο ονόμαζουν «guest vocalist».

Στην επίσημη ανακοίνωση του γκρουπ διαβάζουμε «Οι AC/DC είναι αναγκασμένοι να επαναπρογραμματίσουν τις 10 επερχόμενες εμφανίσεις τους στην Αμερική. Ο τραγουδιστής του σχήματος, Brian Johnson πρέπει να αποσυρθεί γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κουφαθεί ολικά σε περίπτωση που συνεχίσει τις συναυλίες».

Εκτός από τους αμερικάνικους σταθμούς της περιοδείας, το γκρουπ είχε προγραμματίσει καλοκαιρινές συναυλίες στο Mancehester και στο Λονδίνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις.

Όπως είναι αναμενόμενο κάποιοι οπαδοί των AC/DC έχουν αντιδράσει στο γεγονός ότι το συγκρότημα ετοιμάζεται να προσλάβει νέο τραγουδιστή στη θέση του Johnson που είναι μαζί τους από το 1980 και αντικατέστησε τον Bon Scott που πέθανε λίγο νωρίτερα.

{youtube}n_GFN3a0yj0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured