Αναστασία Τουρούτογλου

 Στην Αμερική βρίσκεται ο Johnny Marr αυτή την περίοδο κι απ' οτι φαίνεται αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην πρεσβεία με την βίζα του και το διαβατήριο του. Προβλήματα που μάλλον του γύρισαν το μάτι ανάποδα, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Από τη άλλη ο Donald Trump που εδώ και καιρό κάνει τη μία προκλητική δήλωση μετά την άλλη - την μία για πιθανούς πυροβολισμούς στη μέση της κοσμοπολίτικης Fifth Αvenue, την άλλη για το μέγεθος των χεριών του και άλλων σημείων του σώματος του, έχει δημιουργήσει, έτσι κι αλλιώς, αρκετές εχθρούς κυρίως στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Όταν αυτές οι δύο καταστάσεις κάπως συναντιούνται πέφτει γέλιο. Ο Johnny Marr, λοιπόν, που βρέθηκε στο Los Angeles για μία συναυλία το Σάββοτο που μας πέρασε ενημέρωσε το κοινό ότι παραλίγο να μην καταφέρει να είναι εκεί το συγκεκριμένο βράδυ, αφού όπως είπε η πρεσβεία κράτησε το διαβατήριο του και δεν του το έδινε πίσω.

Ο ίδιος συνδέει την κακή αυτή, όπως την χαρακτήρισε, αντιμετώπιση με το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα βγήκε στην τηλεόραση και έκραξε τον Donald Trump. Μάλιστα τα περιστατικά ήταν δύο, στο πρώτο ο Marr αποκάλεσε τον Trump  «δισεκατομμυριούχο φασίστα» και στο δεύτερ το πήγε ένα βήμα παραπέρα, σχολιάζοντας το αποτυχημένο χρώμα στα μαλλιά του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ.

«Είπα ότι τα μαλλιά του μοιάζουν με ομελέτα και μετά δεν μου έδιναν το διαβατήριο μου. Σύμπτωση; Δε νομίζω...».


{youtube}9_P5iSG_APE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured