Αναστασία Τουρούτογλου

O Jack White είναι εκκεντρικός. Αυτό το γνωρίζουμε χρόνια τώρα. Ευτυχώς πάντως που είναι επικοδομητικά εκκεντρικός και έτσι έχουμε πράγματα να ασχολούμαστε.

Το τελευταίο του «κατόρθωμα» το έκανε ...10 χρόνια πριν -ή, για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, το ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και το ολοκληρώνουν τώρα οι θαυμαστές του.

Το στόρυ είναι το εξής: Τις πρώτες μέρες των White Stripes o Jack White έφτιαξε με τον φίλο του Brian Muldoon το συγκρότημα The Upholsterers.

Μαζί ηχογράφησαν μεταξύ άλλων και το κομμάτι "Your Furniture Was Always Dead … I Was Just Afraid To Tell You" το οποίο τύπωσαν σε 100 μόλις αντίτυπα τα οποία έκρυψαν μέσα στην ταπετσαρια από καναπέδες σε διάφορα σημεία του Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Υποθέτουμε ότι τόσο ο White όσο και ο Muldoon δεν έχουν πια ιδέα που βρίσκονται τα συγκεκριμένα αντίτυπα, αλλά να που το ένα μετά το άλλο έρχονται πια στο φως!

Η αρχή έγινε πέρυσι και τώρα άλλοι δύο φανς του White τηλεφώνησαν στην δισκογραφική του εταιρία, Third Man Records, και δήλωσαν ότι έχουν βρει ο καθένας από ένα αντίτυπο.

Η εταιρία έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ότι δηλαδή τα αντίτυπα όντως βρέθηκαν και είναι αυθεντικότατα. Μένουν άρα ακόμα 97.

{youtube}zimV0QHKp2c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured