Αναστασία Τουρούτογλου

Το τελευταίο καιρό δεν την πολυθέλει τη Madonna... Ούτε σε οικογενειακό, ούτε στο προσωπικό, αλλά απ' ότι φαινεται ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η βασίλισσα της ποπ έχει, ως γνωστόν, προκαλέσει κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις με τις εμφανίσεις της, τις δηλώσεις της και τη συμπεριφορά της.

Εδώ και λίγες μέρες, λοιπόν, έχει έναν νέο αντίπαλο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχιεπίσκοπο της Σιγκαπούρης, που έσπευσε ν' αντιδράσει ενόψει της προγραμματισμένης συναυλίας της στη νησιωτική αυτή χώρα της Ασίας στα τέλη του μήνα.

Ο αρχιεπίσκοπος Γκοχ έπαθε την πλάκα της ζωής του μόλις πληροφορήθηκε ότι η Madonna ετοιμάζεται να καταφθάσει στη Σιγκαπούρη και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την κυβέρνηση να μην επιτρέψει το σόου, το οποίο αποκάλεσε «προσβλητικό».

Μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος προειδοποίησε τους πιστούς της Εκκλησίας του σχετικά με αυτούς που προσβάλλουν τη θρησκεία, σε περίπτωση που αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη συναυλία.

Συγκεκριμένα, ο Ουίλιαμ Γκοχ συνάντησε και τους αξιωματούχους της Σιγκαπούρης για να τους εκφράσει τις ανησυχίες της Εκκλησίας ενόψει της συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στις 28 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπο της επισκοπής. Για τον αρχιεπίσκοπο Γκοχ, σε μια πολυεθνοτική κοινότητα όπως αυτή της Σιγκαπούρης, «δεν επιτρέπεται να επιδεικνύεται υπερβολική ανεκτικότητα στο πεδίο της καλλιτεχνικής έκφρασης, όταν αυτό γίνεται σε βάρος της θρησκείας ορισμένων».

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Madonna στη χώρα. Προηγούμενη προγραμματισμένη συναυλία της το 1993 στη Σιγκαπούρη είχε ματαιωθεί τελικά από την αστυνομία, με το επιχείρημα ότι οι παραστάσεις της ποπ σταρ «αγγίζουν τα όρια της αισχρότητας».

{youtube}BMZtrsuv508{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured