Αναστασία Τουρούτογλου

Η Natalie Cole, μία μεγάλη φωνή της jazz και κόρη του σπουδαίου Nat King Cole έφυγε από τη ζωή Παραμονή Πρωτοχρονιάς από ανακοπή καρδιάς.

Τώρα οι υπεύθυνοι για την φετινή απονομή των βραβείων Grammy αποφάσισαν να την τιμήσουν στην βραδιά που έλαβε χώρα στο Staple's Center του Λος Άντζελες, μόνο που τα μέλη της οικογένειας της διάσημης τραγουδίστριας που παρακολούθησαν την εκδήλωση από το σπίτι τους θεώρησαν ότι το αφιέρωμα στην Cole δεν ήταν...αρκετό.

Συγκεκριμένα oι αδελφές της Timolin και Casey έκαναν λόγω για ένα «προσβλητικό» tribute από πλευράς της διοργάνωσης ενοχλημένες κυρίως από το γεγονός ότι η Cole δεν είχε το δικό της ξεχωριστό αφιέρωμα, όπως οι David Bowie, BB King και Glenn Fey, αλλά τιμήθηκε στο πλαίσιο ενός συνολικότερο memorial που έγινε προς τιμήν όλων των σημαντικών μουσικών που έφυγαν από τη ζωή την χρονιά που μας πέρασε.

«Δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε την απογοήτευση και τον θυμό μας για το tribute που έγινε για την αδελφή μας στην απονομή των Grammy Awards. Ένα tribute που φανερώνει έλλειψη εκτίμης και σεβασμού στο έργο και τη μνήμα της», ήταν η επίσημη δήλωση από την πλευρά των αδελφών Cole, ενώ ο γιος της Adam Yancy δήλωσε ότι ξέρει πως οι δικοί της θα βρουν παρηγορία στην αγάπη των θαυμαστών της σε ολόκληρο τον κόσμο.


{youtube}cddYVbRWb-s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured