Αναστασία Τουρούτογλου

H εμφάνιση της Beyonce στο ημίχρονο του φετινού SuperBowl τράβηξε πάνω στη βασίλισσα Bee εκτός από τα φλας των παπαράτσι και το ενδιαφέρον του παγκόσμιου Τύπου αφού οι αναφορές στο κίνημα "Black Lives Μatter" συζητήθηκαν πολύ.

Με τα περισσότερα σχόλια να είναι ένθερμα και ενθουσιώδη υπήρξαν και μερικοί στους οποίους η συγκεκριμένη κίνηση της Beyonce δεν άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα σε...τρία άτομα.

Ολόκληρο το στόρυ έχει ως εξής: Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Super Bowl μία πορεία διαμαρτυρίας οργανώθηκε στη Νέα Υόρκη καλόντας όλους όσους έχουν δυσαρεστηθεί από την κίνηση αυτή της Beyonce να ενώσουν δυνάμεις εναντόν της.

Στην ανακοίνωση για την διαμαρτυρία οι διοργανωτές αποκαλούσαν την κίνηση της Bey «εκδήλωση μίσους», «ρατσιστική» και «μη ορθή πολιτικά» και ζητούσαν από όσους συμμερίζονται την άποψη τους να τους συναντήσουν την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου για να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί παρέα.

Έλα που όμως το όλο σκηνικό εξελίχθηκε σε μεγάλο φιάσκο καθώς στην πορεία εμφανίστηκαν τελικά μόλις 3 άτομα.

Ο εκπρόσωπος της πολιτικής καμπάνιας του υποψήφιου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Τed Cruz, ήταν εκεί και απέδωσε την αποτυχία στο γεγονός ότι η πορεία κανονίστηκε πάνω σε εργάσιμη μέρα και στο ότι ο καιρός ήταν... βροχερός.

{youtube}8boFOitZb6E{/youtube}



 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured