Αναστασία Τουρούτογλου

Aκούει κανείς την φράση «δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που δραστηροποιείται στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας» και αν μη τι άλλο φαντάζεται κάποιον που δεν είναι και πολύ εύκολο να τον πιάσεις κορόιδο.

Ο λεγόμενος όμως «πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου», ο Martin Shkreli, ο οποίο έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι μπορεί να αγοράσει τα πάντα με τα λεφτά του ισχυρίζεται ότι τον...ξεγελάσανε.

Ο διάσημος φαρμακοβιομήχανος που ως γνωστός πριν από λίγο καιρό είχε δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το μοναδικό αντίτυπο του δίσκου των Wu-Tang Clan "Οnce Upon A Time In Shaolin", θέλει να επαναλάβει την «επιτυχία» και φυσικά να συνεχίσει να το παίζει παντοδύναμος.

Επόμενος στόχος του ο νέος δίσκος του Κanye West με τίτλο "Τhe Life of Pablo" για την αγορά του οποίου ο Shkreli δήλωσε ότι είναι διατεθειμμένος να δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να σταματήσει τον ράπερ από το να διαθέσει το άλμπουμ στην αγορά, ζητώντας του να τον πουλήσει αποκλειστικά στον ίδιο.

Λίγο αργότερα ανέβασε την προσφορά του στα 15 εκατομμύρια δολάρια αλλά ο Kanye δεν ανταποκρίθηκε. Αντί όμως για τον Kanye ανταποκρίθηκαν άμεσα κάποιοι άλλοι, οι οποίοι κατάφεραν με ένα ψεύτικο mail, ισχυριζόμενοι ότι είναι νομικοί εκπρόσωποι του μουσικού, να αποσπάσουν από τον Shkreli τα χρηματα, τα οποία τους μετέφερε μέσω Bitcoin.

Όταν ο ίδιος κατάλαβε ότι τον πιάσανε κορόιδο άρχισε να ουρλιάζει στα social media με tweets όπως «Τι μαλακίες είναι αυτές;» και «Κάποιος να ειδοποιήσει την αστυνομία». Aν δεις πάντως την ιστορία συνολικά είναι πραγματικά αστείο.

Το στόρυ έληξε με τον ιδιοκτήτη τoυ Bitcoin να έχει αναλάβει δράση προσπαθώντας να βοηθήσει τον Shkreli να πάρει πίσω τα χρήματα και εμείς περιμένουμε να δούμε πότε ο τρελός θα επιστρέψει διεκδικώντας ξανά κάποια νέα κυκλοφορία της μουσικής βιομηχανίας.

{youtube}HZwMX6T5Jhk{/youtube}


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured