Αναστασία Τουρούτογλου

Ένα επεισόδιο λίγο μετά τη λήξη της συναυλίας τους στο στάδιο La Plata στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έχει τρομάξει τα μέλη των Rolling Stones που αυξάνουν το προσωπικό ασφαλείας τους στην περιοδεία που κάνουν αυτή τη στιγμή στη Νότια Αμερική, προκειμένου να έχει κάποιος το νου του...24 ώρες το 24ώρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος στη συναυλία τους, η οποία έγινε στο στάδιο La Plata, έχασε τη ζωή του την ώρα που προσπάθησε να εμποδίσει την κλοπή των κερδών από τα μπαρ του συναυλιακού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολόκληρο σχέδιο για το οποίο οι ληστές χρησιμοποίησαν τρία αυτοκίνητα, στήθηκε προκειμένου να ληστέψουν το φορτηγάκι που μετέφερε τα έσοδα από τις πωλήσεις ποτών στα μπαρ του σταδίου La Plata, όταν ο 55χρονος υπάλληλος έπεσε νεκρός από σφαίρες την ώρα της συμπλοκής.

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος δηλώνει ότι η ασφάλεια του γκρουπ είναι πάντοτε και εξ αρχής προετοιμασμένη ακόμα και για τέτοιου είδους περιστατικά καθώς είναι δεδομένο ότι καλλιτέχνες του βεληνεκούςς των Stones μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν στόχος.

Παρόλα αυτά τα μέλη του γκρουπ έχουν θορυβηθεί και έχουν φροντίσει ήδη να αυξήσουν τον αριθμό του προσωπικού ασφαλείας τους για παν ενδεχόμενο.

Επόμενες στάσεις της περιοδείας τους είναι η Bραζιλία, η Ουρουγουάη, το Περού και η Κολομβία.

{youtube}zbugUWgFHm8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured