Αναστασία Τουρούτογλου

Πέρασαν 6 χρόνια αφότου χάθηκε μία από τις πιο αγαπητές φωνές του σκληρού ροκ (τον είχαμε τιμήσει μάλιστα τότε κι εμείς τον αγαπημένο μας Dio με ένα αφιέρωμα, δες εδώ) και δεν είχε ακουστεί λέξη για πιθανό ανέκδοτο υλικό που ίσως έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Να όμως που τώρα ο πρώην κιθαρίστας του Craig Goldy αναζωπυρώνει τις ελπίδες των fans, αποκαλύπτοντας ότι δούλευαν σε ένα νέο κομμάτι λίγο πριν τον θάνατο του Dio, ύστερα από επιθυμία του ίδιου και αφού ο γιατρός που τον παρακολουθούσε του είχε δώσει το ΟΚ.

Καθώς φαίνεται, το τραγούδι αυτό μπόρεσε να ετοιμαστεί στο μεγαλύτερό του τουλάχιστον μέρος και ίσως έτσι κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Μια φουλ χρονιά για τον Goldy, καθώς έχει στήσει τους Resurrection Kings με τον Vinny Appice, τον τραγουδιστή των Lynch Mob, Chas West, και τον πρώην μπασίστα των Dokken, Sean McNabb -μόλις μάλιστα έβγαλαν το ντεμπούτο τους- αλλά είναι ταυτόχρονα και μέλος των Last In Line, που αναμένεται να εκδώσουν το δικό τους ντεμπούτο μέσα στον μήνα και να περιοδεύσουν προς τιμήν του Jimmy Bain. 

{youtube}JOF0i4I8EcA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured