Αναστασία Τουρούτογλου

Τελικά είναι μεγάλος βραχνάς να είσαι διάσημος. Και η Taylor Swift το βίωση μια και καλή στο πετσί της πολύ πρόσφατα αφού παραλίγο να ζήσει ένα μικρό θρίλερ μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όπως μεταδίδει το TMZ ένας νεαρός άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων κατάφερε να περάσει από την εξωτερική πόρτα και από την ασφάλεια του σπιτιού της τραγουδίστριας και να κόψει βόλτες στον προαύλιο χώρο της έπαυλης της στο Los Angeles.

Σύμφωνα με τις αρχές «ο άνδρας εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού και δεν είχε βίαιη, ούτε παράξενη συμπεριφορά». Την ίδια στιγμή παραμένει ασαφές αν η Swift είχε επιστρέψει στο σπίτι την ώρα που έγινε το περιστατικό.

Αστυνομικοί του τμήματος LAPD έσπευσαν στο σπίτι, τον συνέλεβαν και σύμφωνα με πληροφορίες τον πέρασαν από πολύωρη ανάκριση, ενώ εξετάστηκε και από γιατρούς.

Ο εκπρόσωπος πάντως της τραγουδίστριας δεν διευκρίνησε αν τελικά η ίδια βρισκόταν ή όχι στο σπίτι ενώ επιμένει ότι η αστυνομία δεν έπρεπε να δώσει τόση διάσταση στο γεγονός γιατί ίσως κάτι τέτοιο αποδειχθεί μελλοντικά επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητας της Taylor.

{youtube}e-ORhEE9VVg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured