Αναστασία Τουρούτογλου

Στον δρόμο προς τα Όσκαρ δόθηκαν προχθές το βράδυ στο Λος Άντζελες τα φετινά SAG Awars (Screen Actors Guild Awards) με τον Leonardo DiCaprio να παίρνει για ακόμη μία φορά το βραβείο για την Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία της Χρονιάς.

Ανάμεσα σε όλα αυτά όμως η ηθοποιός Susan Sarandon ανέβηκε στη σκηνή, με ένα ντεκολτέ που συζητήθηκε πολύ, για να πει δυο λόγια στο πλαίσιο της καθιερωμένης Memorial τελετής που γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της απονομής.

Μαζί με τους ηθοποιούς Leonard Nimoy και Alan Rickman, που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, η Sarandon μίλησε και για David Bowie με τον οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2014 ότι είχε ερωτική σχέση.

«Όλα τα κλισέ είναι πραγματικότητα. Τα χρόνια όντως περνάνε γρήγορα και η ζωή είναι πράγματι όσο μικρή σας έχουν πει ότι είναι. Όλα αυτά μοιάζουν να αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο νόημα όταν χάνεις κάποιον που είχε μεγάλη επηρροή πάνω σου», είπε η Sarandon.

Στο παρελθόν, η ηθoποιός είχε μιλήσει ξανά με πάρα πολύ τρυφερά λόγια για την περιόδο που πέρασε δίπλα στον διάσημο μουσικό λέγοντας ότι εκείνα τα χρόνια της ζωής της ήταν και τα πιο ενδιαφέροντα. Επίσης είχε αποκαλέσει τον πρώην εραστή της «μοναδικό» και...δικαιολογημένο «είδωλο».


{youtube}Tgcc5V9Hu3g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured