Αναστασία Τουρούτογλου

 Φαίνεται πως μία ολόκληρη ζωή εξαλωσύνης και τρελών καταχρήσεων χτύπησε μαζεμένη τους Black Sabbath που έχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα προς την ολοκλήρωση της μεγάλης, αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους "Τhe End Tour" που έχει προγραμματιστεί μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Τοny Iomi, και ο Οzzy Ozbourne αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας μιας μόλυνσης, η οποία ξεκίνησε μετά από ένα ξέσπασμα χρόνιας υγμορίτιδας.

Το αποτέλεσμα είναι το συγκρότημα να αναγκαστεί να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στις πόλης Edmonton και Calgary του Καναδά, όπου επρόκειτο να παίξει στις 30 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι οι συναυλίες θα προγραμματιστούν ξανά μέσα στη χρονιά.

Oι Black Sabbath ανακοίνωσαν την είδηση περί ακύρωσης των συναυλιών τους μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter, εξηγώνοντας και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στο μεταξύ, το γκρουπ είναι πανέτοιμο και για την κυκλοφορία ενός νέου ΕΡ το οποίο, όπως μαθαίνουμε, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση αποκλειστικά στις συναυλίες τους. Θα αποτελείται από 8 κομμάτια, 4 από αυτά είχαν ξεμείνει από τις ηχογραφήσεις του 13 και τα υπόλοιπα θα είναι παιγμένα live, εκ των οποίων τα 3 προέρχονται από το 13, συν το "Under The Sun" από το κλασικό Vol. 4 album.

{youtube}hkXHsK4AQPs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured