Αναστασία Τουρούτογλου

Έχασε και το τελευταίο του φυσικό δόντι του 2008, μετά από άπειρα χρόνια κάκιστης ζωής, αλκοολισμού και λοιπών (ναρκωτικών) καταχρήσεων και έχει υπάρξει διάσημος για το πραγματικά φρικτό χαμόγελό του. 

Ο Shane MacGowan έζησε μια ζωή «χύμα» και ποτέ δεν έδωσε την εντύπωση ότι τον απασχολεί στο ελάχιστον η εμφάνιση του. Να που όμως ο άνθρωπος καμια φορά αλλάζει μεγαλώνοντας και ο διάσημος μουσικός αποφάσισε να...καλλωπιστεί αρχίζοντας από την οδοντοστοιχία του. 

Ο MacGowan αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση του αυτή εμπνεόμενος από την δουλειά που είδε τους οδοντιάτρους να κάνουν πάνω στα δόντια της συντρόφου του, ζήλεψε και ήθελε κι ο ίδιος. 

Μάλιστα το όλο θέμα πήρε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση με τον οδοντίατρο που ανέλαβε να φτιάξει τα δόντια του MacGowan να κάνει και ο ίδιος δηλώσεις, λέγοντας ότι ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που ανέλαβα ποτέ, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της οδοντιατρικής, κάτι σαν να κατακτάς το αντίστοιχο του Έβερεστ στο επάγγελμα μας.». Τον πιστεύουμε εύκολα.

Φυσικά το αποτέλεσμα που βλέπετε παρακάτω δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος προκειμένου ο frontman των Pogues να αποκτήσει την συγκεκριμένη, λαμπερή οδοντοστοιχία. 

CWsj8xcUAAAXj5W.jpg

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured