Αναστασία Τουρούτογλου

Ζορίστηκε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ ο Johnny Marr, αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να τιμήσει την προσπάθεια του, μένοντας συνεπής στο νέο, πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. 

Ο κιθαρίστας των Smiths, ο οποίος έχει παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν τον εθισμό του στο αλκοόλ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι από τότε που το έκοψε έχει εθιστεί σε κάτι άλλο, ευτυχώς, πολύ πιο αγνό και υγιεινό. Στο τσάι.

Κι επειδή ως γνωστόν οι άνθρωποι που έχουν περάσει εθισμούς πέφτουν πάντα με τα μούτρα στα πράγματα που τους αρέσουν από την ώρα που θα ξεπεράσουν τον εθισμό τους και μετά, ο Marr έχει φτάσει στο σημείο να έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα τσάγια που θέλει να κυκλοφορήσει και ο ίδιος την δική του σειρά εξωτικών τσαγιών.

Ο Marr δήλωσε σε συνέντευξη του ότι κόβοντας το αλκοόλ και την καφεΐνη έπρεπε οπωσδήποτε να βρει ένα άλλο ρόφημα. «Έπινα πράσινο τσάϊ πιστεύοντας ότι δεν έχει καφεΐνη αλλά και πάλι ήμουν συνεχώς μέσα στην υπερένταση. Τότε άρχισα να διαβάζω ό,τι έβρισκα διαθέσιμο για όλες αυτές τις υπέροχες ποικιλίες εξωτικών τσαγιών και κατέληξα στο Bai Mudan, ένα μαγικό, χρυσό ελιξήριο, το οποίο έχω προτείνει στους πάντες από τότε που το δοκίμασα.».

Τώρα ο Johnny ετοιμάζει την δική του σειρά τσαγιών,εξωτικών φυσικά, όπως πιθανόν ήδη καταλάβατε. 

{youtube}3h_w-O9CkKA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured