Αναστασία Τουρούτογλου

Απαστράπτουσα περπάτησε την Τετάρτη που μας πέρασε η Dolly Parton στο κόκκινο χαλί προκειμένου να γιορτάσει την πρεμιέρα της ταινίας "Coat of Many Colors", η οποία είναι εμπνευσμένη τόσο από την ίδια όσο και από την υπόλοιπη οικογένεια της. 

Το φιλμ έχει τον τίτλο του πολύ συγκινητικού τραγουδιού της Parton "Coat of Many Colors", το οποίο μιλάει για την πραγματική ιστορία των δύσκολων παιδικών της χρόνων με την ταινία να εστιάζει ακριβώς εκεί: στα οικογενειακά προβλήματα και την μεγάλη φτώχεια που πέρασε με τους δικούς της όταν ήταν μικρή. 

Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ ενθουσιασμό για το γεγονός ότι είδε την ιστορία της στην μεγάλη οθόνη σχολιάζοντας ότι ήταν σημαντικό γι αυτήν να μιλήσει για το παρελθόν της γιατί «στη ζωή πολύ συχνά ξεχνάμε την βαθιά σημασία της οικογένειας και της πίστης». 

Τον ρόλο της μικρούλας Dolly Parton έχει η 8χρονη Alyvia Alyn Lind, ενώ το σενάριο της ταινίας διαδραματίζει το Tennesssee και θα προβληθεί για πρώτη φορά μέσω του τηλεοπτικού δίκτυο NBC την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

{youtube}c1zJzr-kWsI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured