Αναστασία Τουρούτογλου

O Μοrrissey έχει μιλήσει άπειρες φορές για την μεγάλη αγάπη του για την λογοτεχνία. Και πρέπει όντως να είναι έτσι, αν λάβει κανείς υπόψη του πως ο Moz στην αυτοβιογραφία του ισχυρίζεται ότι κάποτε ... ξέχασε να πάει σε ένα πάρτυ που τον είχαν καλέσει κάποια παραμονή Πρωτοχρονιάς γιατί διάβαζε το «Υπερηφάνεια και Προκατάληψη» της Jane Austen. 

Δεν μοιάζει παράλογο λοιπόν το γεγονός ότι αυτή του την αδυναμία ήθελε να την πάει ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας και ο ίδιος ένα μυθιστόρημα. Αρκεί όμως αυτό; Απ' ότι φαίνεται μάλλον όχι καθώς το πρώτο βήμα του διάσημου μουσικού στον κόσμο της λογοτεχνίας με τίτλο "List Of The Lost" δεν έχει λάβει και τις καλύτερες αντιδράσεις. 

Και τώρα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο κωμικοτραγικά αφού ο τραγουδιστής των Smiths κέρδισε για μία συγκεκριμένη περιγραφή του βιβλίου το γνωστό βραβείο Bad Sex Award που απονέμεται ετησίως στην χειρότερη σεξουαλική σκηνή της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Κοινώς άφησε πίσω του ακόμα και το εντελώς κακογραμμένο Fifty Shades of Grey. 

Ο Morrissey όπως καταλαβαίνετε δεν μπόρεσε να πάει στην απονομή αλλά αναμένουμε τα σχόλια στην ιστοσελίδα ΤrueToYou όπου διαβάζουμε άλλωστε οτιδήποτε τον αφορά.

{youtube}2RSRIQbpEHY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured