Αναστασία Τουρούτογλου

Αν κάτι καταφέρει να πετύχει σίγουρα το παρακάτω νέο θα είναι να θέσει δύο σπαζοκεφαλιές: Πρώτον, πόσο χρόνων είναι, στο καλό, ο Four Tet; Δεύτερον, εσείς τον βλέπετε πουθενά στο βιντεοκλίπ του Creep των Radiohead;

Ναι, ο διάσημος παραγωγός μπορεί να μικροδείχνει αρκετά και να είναι τρομερά δραστήριος και παραγωγικός όμως βρίσκεται στην δισκογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του 90 και πριν από αυτό - σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα - παρακολουθούσε ευλαβικά τη μουσική, όντας τεράστιος φαν συγκροτημάτων, ανάμεσα στα οποία και οι Radiohead.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο BBC 6 Music ο Four Tet, κατά κόσμον Kieran Hebden, αποκάλυψε ότι παρακολουθούσε τους Radiohead από τα πρώτα - πρώτα βήματα της καριέρας τους και ότι υπήρξε ταγμένος και φανατικός ακόλουθος τους. Τόσο που όταν το συγκρότημα έψαχνε κομπάρσους για τα γυρίσματα του "Creep" τον καλέσανε κι αυτόν. 

Τότε ο Four Tet ήταν 15 χρονών και όπως δηλώνει ο ίδιος στο βιντεοκλίπ βρίσκεται στο κοινό που παρακολουθεί την υποτιθέμενη συναυλία. Από εκείνη την ώρα όλο το διαδίκτυο προσπαθεί να τον εντοπίσει χωρίς καμία όμως επιτυχία... Κάντε κι εσείς μία προσπάθεια αν και μας φαίνεται λιγάκι αδύνατον.

{youtube}XFkzRNyygfk{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured