Αναστασία Τουρούτογλου

 

Για τον ίδιο τον Steven Wilson, το "Routine" κατείχε μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στην track list του φετινού του δίσκου Hand. Cannot. Erase.: «Είναι μια βαθιά λυπητερή ιστορία απώλειας και άρνησης», σχολιάζει ο ίδιος, «αλλά στο τέλος του τα σύννεφα απομακρύνονται. Και τουλάχιστον υπάρχει πια αποδοχή».

Και από τη στιγμή κιόλας που το έγραφε, είχε σκεφτεί πως έπρεπε να το παραδώσει στον σκηνοθέτη Jess Cope και στα Owl House Studios του, για να δουν πώς θα μπορούσαν να το οπτικοποιήσουν. Τους είχε άλλωστε τυφλή εμπιστοσύνη με βάση τις 3 μέχρι τώρα δουλειές που έχουν κάνει μαζί. Αυτή όμως ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη σε κλίμακα.

Όταν λοιπόν βρέθηκε ο χρόνος για τις κατάλληλες συνεννοήσεις, ο Cope αποφάσισε νωρίς ότι ένα κομμάτι 10λεπτης διάρκειας θα έπρεπε να γυριστεί σε animation και συνέλαβε την κεντρική ιδέα μιας γυναίκας, η οποία θα απεικονιζόταν να αντιμετωπίζει την τραγική απώλεια της οικογένειάς της μέσω της δημιουργίας μιας καθημερινής ρουτίνας.

Τα νοήματα μπορεί να σας φαίνονται υψηλά και βαθιά, ωστόσο το βιντεοκλίπ μιλάει από μόνο του. Κάντε έναν κόπο να το δείτε, δεν πρόκειται να σας αφήσει ασυγκίνητους, ακόμα κι αν δεν είστε ανάμεσα σε όσους ήδη περιμένουν πώς και πώς την ανακοινωμένη εμφάνιση του Wilson στα μέρη μας (θέατρο Badminton, Πέμπτη 5 Μαΐου 2016) 

{youtube}sh5mWzKlhQY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured