Αναστασία Τουρούτογλου

 

Τρία χρόνια μετά το Neck Of The Woods, οι Silversun Pickups επιστρέφουν με νέα δουλειά. Το καινούριο άλμπουμ θα λέγεται Better Nature, είναι να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου (από το δικό τους label, New Machine Recordings) και έχει και πάλι ως παραγωγό τον Jacknife Lee (U2, Crystal Castles), ο οποίος είχε κάτσει στην κονσόλα και το 2012. Τη μίξη ανέλαβε ο Alan Moulder, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Nine Inch Nails και τους My Bloody Valentine. 

Το κουαρτέτο από το Λος Άντζελες ισχυρίζεται ότι γυρίζει στα πράγματα με την πιο ανθρώπινη μουσική του μέχρι σήμερα, όντας πλέον πλουσιότερο, θερμότερο και με διάθεση πιο ενθυμητική. Για του λόγου μάλιστα το αληθές, δημοσίευσαν και το βιντεοκλίπ του ολοκαίνουριου κομματιού "Circadian Rhythm (Last Dance)", ώστε να σχηματίσουμε και μόνοι μας μια πρώτη άποψη για τον νέο δίσκο.

Το βιντεοκλίπ (δες αμέσως παρακάτω) επιλέχθηκε να είναι σε ασπρόμαυρα χρώματα, ο δε σκηνοθέτης του Scott Weintrob ήθελε απλά να φιλμάρει τη μπάντα στο στούντιο των Cassette Recordings. Η επιλογή αυτή έχει κάπως ξενίσει τους οπαδούς, πολλοί μάλιστα ήδη αναρωτιούνται αν στο μέλλον θα δούμε κάτι πιο ευφάνταστο.

{youtube}Ol4Dko3rw28{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured