Αναστασία Τουρούτογλου

 

Αρκετοί από όσους αγάπησαν το Only Lovers Left Alive του Jim Jarmusch πριν 2 χρόνια, θα ήθελαν σίγουρα να ξαναδούν τον Tom Hiddleston με μια κιθάρα στα χέρια.

Την ευκαιρία θα την έχουν φέτος, χάρη στη νέα ταινία του 34χρονου Άγγλου ηθοποιού. Στην οποία ο Αμερικανός σκηνοθέτης Marc Abraham του βάζει δύσκολα, αφού καλείται να ενσαρκώσει έναν από τους μεγάλους –αν όχι τον μεγαλύτερο– θρύλο της μουσικής country, τον Hank Williams.

Ο Hank Williams από το Butler County της Αλαμπάμα μπορεί να μην έζησε πολύ (πέθανε μόλις στα 29 του, το 1953, από καρδιακή ανεπάρκεια που εν μέρει προκλήθηκε από το ανακάτεμα χαπιών και αλκοόλ), άφησε όμως πίσω του μια σύντομη μα επιτυχημένη καριέρα, αλλά και μια παρακαταθήκη που σήμερα αναγνωρίζεται ως εξαιρετικής σημασίας –όχι μόνο για την country, μα και γενικότερα για το αμερικάνικο songbook.

Η ταινία, με τίτλο I Saw The Light, έχει ολοκληρωθεί. Και ο Hiddleston δείχνει περήφανος για τα αποτελέσματα, αν κρίνουμε από το ότι πόσταρε ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το πρώτο trailer –το οποίο τον βρίσκει στο στούντιο, υποτίθεται το 1947, να ηχογραφεί το "Move It Over", την πρώτη επιτυχία του Williams στα country charts, ντουέτο με την Elizabeth Olsen (η οποία ενσαρκώνει την Audrey Williams).

Η επίσημη ημερομηνία πρώτης κινηματογραφικής προβολής είναι η 27η του Νοέμβρη.

{youtube}usbUueHFGrA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured