Αναστασία Τουρούτογλου

 

Αύγουστος είναι, ακόμα και οι σούπερ σταρ της παγκόσμιας σόου μπιζ κάνουν τις διακοπές τους ή τις συνδυάζουν τέλος πάντων με ένα ταξίδι στους ιδιαίτερους τόπους καταγωγής. Πόσο μάλλον η Rihanna, για την οποία συχνά ξεχνάμε πως δεν είναι Αμερικανίδα, αλλά Μπαρμπαντιανή –από το νησιωτικό κράτος Μπαρμπάντος της Καραϊβικής Θάλασσας δηλαδή, στις Μικρές Αντίλλες, ανεξάρτητο από το 1966.

Πήγε λοιπόν καθώς φαίνεται να δει τους υπόλοιπους Fenty (την οικογένειά της, αφού έτσι λέγεται στο επώνυμο), αλλά σιγά μην πήγαινε ινκόγκνιτο, στοχεύοντας σε ήσυχες μέρες. Καθώς το ρομάντσο με τον Leonardo Di Caprio φαίνεται να έχει τελειώσει –ο Αμερικανός ηθοποιός θεάθηκε πρόσφατα σε διακοπές με το μοντέλο Kelly Rohrbach– η Rihanna έσκασε μύτη στο Μπαρμπάντος με τον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton. 

Τον πήγε μάλιστα και στην Kadooment Day, την κορύφωση δηλαδή του μεγάλου παραδοσιακού φεστιβάλ-καρναβαλιού των μαύρων κατοίκων του Μπαρμπάντος, όπου ο κόσμος φοράει παραδοσιακές φορεσιές και χορεύει σε calypso ρυθμούς. Από εκεί και η φωτογραφία που βλέπετε.

{youtube}lWA2pjMjpBs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured