Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί να μην το έχουμε κατά νου εμείς στην Ελλάδα, αλλά η Enya είναι μία παγκόσμια σταρ με πλήθος οπαδών ανά τον πλανήτη, η οποία συγκαταλέγεται μάλιστα σταθερά στην πρώτη τριάδα των πιο πλούσιων Ιρλανδών μουσικών –εξ ου και αγόρασε για σπίτι της ένα ολόκληρο ...κάστρο στο Killiney, νότια του Δουβλίνου, αξίας 2.500.000 λιρών.

Καθώς όμως έχει 8 χρόνια να φανεί στη δισκογραφία (από το A Winter Came... του 2008, που, μεταξύ μας, δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά από εμπορική άποψη), η ανυπομονησία των φίλων της για κάτι καινούριο έχει χτυπήσει κόκκινο. Καταλαβαίνετε επομένως τι σούσουρο προκλήθηκε στην εποχή του ίντερνετ, από ένα ιρλανδικό δημοσίευμα που την ήθελε να ηχογραφεί υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, με 8 τραγούδια να είναι σχεδόν έτοιμα και με σεκιουριτάδες στις πόρτες του κάστρου της για να μην ξεφύγει ούτε ψίθυρος.

Στο ίδιο ωστόσο δημοσίευμα, γραφόταν πως μέσα στο 2016 η Enya θα έκανε και μια παγκόσμια περιοδεία προς υποστήριξη του νέου δίσκου, πληροφορία που ...ψύλλιασε τους πιο υποψιασμένους fans, αφού η Ιρλανδή σούπερ σταρ είναι γνωστό πως δεν κάνει ποτέ συναυλίες, πόσο μάλλον παγκόσμιες τουρνέ. Φυσικά και δεν ήταν αληθινή η είδηση, λοιπόν: το site που την έγραψε λειτουργεί για την Ιρλανδία σαν το δικό μας το Κουλούρι και η Enya φιγουράρει συχνά σε διάφορα σχετικά νέα, λόγω δημοφιλίας.

Φανταστείτε εντωμεταξύ να έκανε και συναυλίες πόσο πιο πλούσια θα γινόταν... Μπορεί να έτρωγε ακόμα και τους U2. 

{youtube}WGQ0zPQCsqQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured