Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί τα νέα μέλη με τα οποία έχει επανδρώσει την παρούσα version των Whitesnake ο David Coverdale να μην διέθεταν το ανάστημα για να τον εμποδίσουν να τα κάνει θάλασσα με τον νέο δίσκο The Purple Album (τα γράφει σήμερα στις κριτικές και ο Στυλιανός Τζιρίτας, μια χαρά τους τα ψέλνει), φαίνεται πάντως πως έχουν επηρεαστεί πολύ από την αειθαλή του γοητεία και τους τρόπους του με τον γυναικείο πληθυσμό.

Κάπως έτσι, ενώ η μπάντα έδινε συναυλία στο Tramp Taj Mahal Casino του Atlantic City και ήταν έτοιμη να παίξει το "Is This Love?", ο μπασίστας Michael Devin άρχισε να μιλάει στο κοινό για τη σχέση του με την ηθοποιό Drea De Matteo –γνωστή στο αμερικάνικο κοινό από την τηλεοπτική σειρά The Sopranos, αλλά και από το The Sons Of Anarchy– χαριτολογώντας ότι θέλει να την κάνει να ντραπεί όσο γίνεται.

 Λίγο μετά, έκανε δημόσια πρόταση γάμου στη De Matteo, η οποία βρισκόταν στη συναυλία με τον γιο και την κόρη της από έναν προηγούμενο γάμο. Εμφανώς συγκινημένη, τον ρώτησε αν θα αγαπάει και τα παιδιά της και μετά τις σχετικές υποσχέσεις, είπε το «Δέχομαι».

Τρελαίνονται οι Αμερικάνοι για κάτι τέτοια, αλλά αρέσουν και σε μας κι ας μην το παραδεχόμαστε. Έχουμε μεγαλώσει με πολλές χολυγουντιανές ρομαντικές κομεντί, βλέπετε...

{youtube}lC5LjgBoCHE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured