Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η Graceland Auctions ανακοίνωσε πως θα δημοπρατήσει στο eBay μια σειρά από αυθεντικά κειμήλια του Elvis Presley, συμμετέχοντας έτσι στην Elvis Week 2015. 

Συνολικά αναμένεται να βγουν στο ψηφιακό σφυρί 174 αντικείμενα, κάτι που καθιστά τη συγκεκριμένη δημοπρασία τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Graceland. Θα λάβει χώρα στις 13 Αυγούστου και θα υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσει κανείς μέσω της Live Auction πλατφόρμας του eBay.

Ανάμεσα στα memorabilia, ξεχωρίζουν η απαλή μπλε "Starburst" φόρμα την οποία φορούσε ο Elvis Presley στο κονσέρτο του στο Las Vegas Hilton το 1973 (η αξία της υπολογίζεται σε 100-150.000 δολάρια Η.Π.Α.), το Viva Las Vegas τζάκετ που φόραγε όταν χόρεψε με την Ann-Margret (30-50.000 δολάρια), μια κιθάρα με τη δική του υπογραφή δίπλα σε εκείνες των Johnny Cash, Carl Perkins και Jerry Lee Lewis, η υπογεγραμμένη συμφωνία μεταφοράς δικαιωμάτων 15 τραγουδιών στη Gladys Music (20-30.000 δολάρια), αλλά και το προσωπικό περίστροφο του Βασιλιά του ροκ εν ρολ, ένα Walther PPK/S με σφαίρες 9 χιλιοστών, που φέρει την επιγραφή «Elvis» (100-125.000 δολάρια). 

Όπως καταλαβαίνετε, αναμένεται χαμός στους ανά τον πλανήτη πλούσιους συλλέκτες μουσικών memorabilia.

{youtube}wWOwmIqCAyI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured