Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν κουράζονται και δεν χορταίνουν ποτέ. Με την περιοδεία των Rolling Stones "Ζιp Code" να βρίσκεται ακόμη σε εξελίξει ο Keith Richards ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού δίσκου με τίτλο "Crosseyed Heart". 

O δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για streaming μέσω iHeartRadio (καν'τε κλικ εδώ) ενώ το τραγούδι που κυκλοφορεί ως πρώτο single είναι το κομμάτι "Trouble" στο γνωστό ηχητικό ύφος του κιθαρίστα των Stones με όλες τις μπλουζ επιρροές του να βγαίνουν για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια. 

Tο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις αρχές του φθινοπώρου και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να είναι ο πρώτη προσωπική δουλειά του Richards από το "Main Offender" του 1992. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολλές συνεργασίες αφού ο κιθαρίστας των Stones έχει καλέσει στο στούντιο αρκετούς καλούς φίλους του και συνεργάτες του συγκροτήματος αλλά και την αγαπημένη του Norah Jones στην οποία όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν έχει μεγάλη αδυναμία. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured