Αναστασία Τουρούτογλου

Η Florence Welch των Florence & The Machine είναι οπωσδήποτε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στο εναλλακτικό στερέωμα της εποχής μας –διόλου τυχαία, άλλωστε, τη συμπεριλάβαμε κι εμείς στα 50 πρόσωπα της δεκαετίας 2004/2014 στην πρόσφατη συλλεκτική έκδοση του Sonik. 

Είναι όμως, καθώς αποδεικνύεται, και μια καλλιτέχνις που δεν σκέφτεται με στεγανά και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για όσα έχουν συμβεί στη μέχρι τώρα καριέρα της. Ακόμα και για τα δυσάρεστα. Αναφέρθηκε σε κάποια από αυτά σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Billboard –όπως π.χ. για όσα έγιναν στις 12 Απριλίου, στην τρίτη μέρα του Coachella, όταν, ενώ άρχισαν να παίζουν το "Dog Days Are Over" με τους Machine, ένιωσε τελείως αποκομμένη τόσο από τη μπάντα της, όσο και από το πλήθος, πράγμα που την οδήγησε στο ατύχημα με το πόδι της. 

Αλλά μια σημαντική πληροφορία που προέκυψε από αυτήν τη συνέντευξη, είναι η στενή της φιλία με την Taylor Swift, την οποία πάντα επισκέπτεται σπίτι της όταν ο δρόμος τη φέρει προς Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η Swift της έδωσε μια συμβουλή που υπήρξε καθοριστικής σημασίας καθώς έφτιαχνε το άλμπουμ Ceremonials του 2011. Η Welch ήταν μάλλον μπουρδουκλωμένη με διάφορα εκείνη την περίοδο, άκουσε όμως τη φιλενάδα της που της είπε πως το παν είναι να τραγουδάς «για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου». Αυτό της έδωσε ώθηση να μιλήσει με κάθε ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή, σε μια προσπάθεια που δεν έβγαλε μόνο σε έναν ωραίο δίσκο (λέμε εμείς), μα τη βοήθησε να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της (λέει εκείνη).

Η γνωστή βέβαια για τη σοβαροφάνειά της indie σνομπαρία, που φρίττει και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Taylor Swift, δεν θα χαρεί με τα νέα. Έχει πάντως προειδοποιηθεί, ώστε να μη... σοκαριστεί αν ποτέ οι δυο φιλενάδες βγουν μαζί στην ίδια σκηνή κι ακούσουν τη Florence να τραγουδά το "Blank Space".  

{youtube}XgeKHTcufLY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured