Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μάλλον δεν το πιάνουμε εμείς στην Ελλάδα τόσο εύκολα το πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η country παράδοση στους Αμερικανούς μουσικούς που έχουμε μάθει να κατηγοριοποιούμε ως ροκ. Τελικά όμως, μεγαλώνοντας, οι περισσότεροι κάνουν διάφορα περάσματα από εκεί. 

Τελευταίο κρούσμα ο Steven Tyler των Aerosmith, ο οποίος είχε μεν ανακοινώσει πως θα βγάλει ένα σόλο άλμπουμ σε country ρυθμούς –και είχε υπογράψει και στη Dot Records του Scott Borchetta, που ευθύνεται για την ανακάλυψη της Taylor Swift– αλλά, όπως και να το κάνουμε, αν δεν ακούσεις με τα ίδια σου τ' αυτιά, συνήθως δεν πιστεύεις. 

Το πρώτο λοιπόν single "Love Is Your Name" βγήκε χθες σε μουσική Eric Paslay και στίχους Lindsay Lee και πράγματι έχει έναν αέρα από Νάσβιλ νεότερων γενεών, απηχώντας τους Lovin' Spoonful μα και την Patsy Cline με τα βιολιά και τα μπάντζα του. 

Ο Tyler προσέχει πάντως να μην αποξενώσει πλήρως το ροκ κοινό του, που ενδεχομένως τα θεωρεί και λίγο «βλάχικα» όλα αυτά. Ίσως γι' αυτό κάποιοι να είπαν πως το κομμάτι φέρνει τελικά περισσότερο προς Mumford & Sons. 

Καλά ρε παιδιά, είπαμε... Κοινότοπο το κομμάτι, κλισεδομπαλάντα με άρωμα «εξοχής» λέμε κι εμείς, αλλά κι όχι έτσι...

Ακούστε το κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured