Αναστασία Τουρούτογλου

Να μαζευτούμε μια μέρα όλοι μαζί να ψάξουμε αν ο Roger Waters ετοιμάζει κάνα καινούργιο δίσκο, κάνα καινούργιο ντοκιμαντέρ, οτιδήποτε καινούργιο τέλος πάντων γιατί τόσες προκλητικές δηλώσεις μαζεμένες δεν έχουν αλλιώς λογική.

Αφού έβαλε τον Robbie Williams στη θέση του  για την απόφαση του να δώσει συναυλία το Tελ Αβίβ ο Waters τα βάζει με σύσσωμη την μουσική βιομηχανία αποκαλώντας τα μεγάλα κεφάλια που κάνουν κουμάντο σε αυτή «κλέφτες» και «απατεώνες».

Μιλώντας στους Times ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου το νέο καθεστώτος της «Silicon Valley» στην νέα εποχή της ψηφιακής μουσικής και πως αισθάνεται πολύ τυχερός που η δική του καριέρα χτίστηκε σε άλλα χρόνια. 

«Νιώθω πολύ προνομιούχος που γεννήθηκα το 1943 και όχι το 1983 ώστε να είμαι αναγκασμένος να συναναστρέφομαι τους τύπους που έχουν καταλάβει σήμερα την μουσική βιομηχανία, που έζησα την εποχή πριν συμβεί ακόμα το φαινόμενο της Silicon Valley μαζί με όλες του τις συνέπειες,όταν ακόμα μπορούσες να ζήσεις γράφοντας τραγούδια και παίζοντας τα στον κόσμο».

Και συνεχίζει ξεκινώντας το πραγματικό κράξιμο «Την εποχή που όλοι αυτοί οι κλέφτες δεν είχαν χωθεί ανάμεσα στους καλλιτέχνες ληστεύοντας και το τελευταίο cent από τα χρήματα που δικαιούνται». Για άτομο που δεν το επηρεάζει προσωπικά - όπως λέει - πολύ προσωπικά το έχει πάρει, πάντως...

{youtube}LVT-cPvmqWA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured