Αναστασία Τουρούτογλου

 

Είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει μεταξύ των εναλλακτικών, γύρω από το σχεδόν πανομοιότυπο όνομα του (Αμερικανού) Ryan Adams και του (Καναδού) Bryan Adams. 

Η κόντρα δεν είναι μάλιστα απλά θέμα κοινού, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου οι μουσικόφιλοι κινούνται βάσει διαχωρισμών που οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δεν κάνουν. Ήταν 2002 όταν σε μια συναυλία στο Ryman Auditorium του Νάσβιλ ένας fan φώναξε για πλάκα στον Ryan Adams να παίξει το "Summer Of '69". Κι εκείνος, έξαλλος, απαίτησε ν' ανάψουν τα φώτα, βρήκε τον θεατή, του πλήρωσε 30 δολάρια και του ζήτησε να φύγει από τη συναυλία του –θεωρώντας προφανώς πολύ προσβλητικό για το εναλλακτικό του στάτους το αστείο.

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Και 13 χρόνια μετά, ένας πιο ώριμος και ψύχραιμος Ryan Adams, επιστρέφοντας στο Ryman Auditorium στις 28 του Απρίλη, έθαψε το τσεκούρι του πολέμου περιλαμβάνοντας στο σετ του μια διασκευή στο "Summer Of '69".

Και το είπε και ωραία, ο άτιμος. Ακόμα και ο αρχισυντάκτης μας το παραδέχτηκε μουρμουρίζοντας, ο οποίος αντιπαθεί τον Ryan Adams και πάντα λέει ότι έχει «λιγότερα καλά τραγούδια από τον Bryan Adams»... 

{youtube}ni_-e5Mb3hU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured