Αναστασία Τουρούτογλου

 

Έχουμε μιλήσει κατά καιρούς για ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που σίγουρα γνωρίζουν από πολύ καλό marketing (βλ. Muse). Πάμε τώρα να δούμε κι ένα κορίτσι της ευρύτερης βιομηχανίας που, εκ πρώτης όψεως, δείχνει να μην έχει ιδέα αλλά, αν το καλοσκεφτείς, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. 
 
Η Frances Bean Cobain, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πατέρα της, Kurt, μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone αποκαλύπτοντας ότι... δεν της αρέσουν οι Νirvana! 
 
«Δεν τρελαίνομαι για τους Nirvana,» αποκάλυψε η Frances Bean και συνεχίζει: «Συγγνώμη παιδιά εκεί στη Universal, αλλά προτιμώ τους Mercury Rev, τους Oasis, τους Brian Jonestown Massacre. Το grunge δεν μου πολυαρέσει γενικά. Αν και το "Territorial Pissings" είναι ένα γαμημένα καλό κομμάτι».
 
H κόρη του Cobain όμως μίλησε και για την επαφή της με τα δύο εναπομείναντα μέλη των Nirvana, Dave Grohl και Pat Smear, λέγοντας ότι την πρώτη φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί μετά από καιρό την κοιτούσαν λες και κοιτούσαν φάντασμα και πως ο Grohl σχολιάζε συνέχεια την ομοιότητά της με τον Kurt.
 
 

{youtube}D0o1aH0Ck3g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured