Αναστασία Τουρούτογλου

Το είχαμε υποψιαστεί εδώ και μέρες ότι η αποχώρηση του Zayn Malik εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας των One Direction δεν ήταν τελικά και τόσο...προσωρινή. 
 
Όπως είχαμε γράψει (δες εδώ), το 22χρονο μέλος του βρετανικού συγκροτήματος πήρε το πρώτο αεροπλάνο και γύρισε στο σπιτάκι του στο Λονδίνο αφήνοντας τους υπόλοιπους τέσσερις να δώσουν κανονικά τις συναυλίες σε Φιλιππίνες και Ινδονησία. Τότε η επίσημη ανακοίνωση του γκρουπ ήταν ότι ο Zayn απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί  - εμείς όμως το είχαμε αμφισβητήσει. 
 
Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, μία νέα επίσημη ανακοίνωση τόσο στην ιστοσελίδα των 1D όσο και στην σελίδα τους στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι ο Zayn αποτελεί πλέον παρελθόν για το συγκρότημα καθώς υπέβαλε οριστικά την παραίτηση του. 
 
Σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία αυτής του της απόφασης είναι το ότι θέλει να «ζήσει επιτέλους σαν φυσιολογικός άνθρωπος της ηλικίας του και να έχει προσωπική ζωή και χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». 
 
Ε, τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε λίγο πολύ. Αποχαιρετιστήριες επιστολές από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ που σκοπεύουν να συνεχίσουν πλέον ως τετράδα και το δάκρυ κορόμηλο για τις φανατικές του θαυμάστριες που δεν θα έχουν την χαρά να τον βλέπουν πια στα βιντεοκλίπ. 
 
 

{youtube}QJO3ROT-A4E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured