Αναστασία Τουρούτογλου

 
Οι Of Montreal έβγαλαν πριν λίγες μέρες τον νέο τους δίσκο Aureate Gloom και ο Kevin Barnes έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο Under The Radar με την αφορμή αυτήν. 
 
Ανάμεσα στα πολλά που είπε εκεί, αναφέρθηκε και στην Taylor Swift, με την αποδοχή της οποίας δείχνει να έχει πραγματικά φρικάρει: «Βγήκε ο δίσκος της και άνθρωποι που γνωρίζω και εκτιμώ  τον πήραν στα σοβαρά, σαν να επρόκειτο για κάτι καλό», λέει σε ένα σημείο, συμπληρώνοντας πως η αντίδραση που θα περίμενε απέναντι σε κάτι «τόσο εμφανώς χάλια» θα ήταν να την έβριζαν και να μην ασχολείται κανείς μαζί της.
 
«Αντ' αυτού, λένε πως τα τραγούδια της είναι διασκεδαστικά», λέει στη συνέχεια, υποστηρίζοντας πως η κουλτούρα μας γίνεται επικίνδυνα ομοιογενής και οι άνθρωποι τα αποδέχονται πλέον όλα, τίποτα δεν είναι κακό.
 
Πάντως αγαπητέ μας Kevin, που ξέρεις ότι εδώ αρεσκόμαστε στη μουσική σου, χάρη σε αυτήν την πτώση των ειδών μπορείς κι εσύ να αλλάζεις τον ήχο των Of Montreal τόσο συχνά και να μην τρέχει τίποτα. Και τώρα, για να πούμε του στραβού το δίκιο, μια χαρά διασκεδαστικά είναι τα τραγούδια της Swift. 
 
Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για το νέο σας single, αυτό το "Bassem Sabry" το οποίο ακολουθεί...
 

{youtube}eeLLjJFNKSI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured