Αναστασία Τουρούτογλου

 
Η πρώτη εμφάνιση των Glasvegas στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου. Καθώς όμως το συγκρότημα βρίσκεται αυτές τις μέρες στο στούντιο, ετοιμάζοντας τον τέταρτο δίσκο του και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της ηχογράφησης, αποφασίστηκε από κοινού με τη διοργανώτρια να μεταφερθεί η εμφάνισή τους στο φετινό EJEKT Festival.
 
Έτσι, ο James Allan και η παρέα του θα μας συναντήσουν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου στη σκηνή του EJEKT, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, όπου θα μας παρουσιάσουν τις γνωστές επιτυχίες τους, αλλά και τον νέο δίσκο.
 
Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί ως σήμερα επιστρέφονται από τα σημεία προπώλησης από τις 2 έως και τις 24 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αυτά δεν ισχύουν για το EJEKT Festival.  
 
Στο μεταξύ, στο line-up του φετινού φεστιβάλ προσθέτονται και οι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό Moon Duo. 
 
Το ψυχεδελικό-ροκ side project του περίφημου Ripley Johnson (των Wooden Shjips) και της Sanae Yamada, επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή ενός μεγάλου outdoor φεστιβάλ. Οι προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στη χώρα μας σαγήνευσαν το κοινό με τον «γεμάτο» ήχο τους και πιστοποίησαν την αξία αυτού του δυναμικού μουσικού διδύμου. Στη σκηνή του EJEKT Festival οι Moon Duo θα παρουσιάσουν και τον νέο δίσκο τους “Shadow of the Sun”, ο οποίος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα από το line-up του EJEKT Festival 2015.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
30 Ευρώ – early bird tickets
VIP εισιτήρια – 50 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ)
 
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 2109636845
 
 

{youtube}QGOCEOsBE3w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured