Αναστασία Τουρούτογλου

 
Μπορεί το περσινό του άλμπουμ να ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της δισκογραφικής χρονιάς (διαβάστε και την κριτική του Στυλιανού Τζιρίτα, εδώ), αλλά συναυλιακά ο Prince δείχνει να σαρώνει. 
 
Ύστερα από τις επιτυχημένες Hit & Run συναυλίες που έδωσε το 2014 στη Βρετανία, ο Prince με τις 3RDEYEGIRL του (Donna Grantis στην κιθάρα, Ida Nielsen στο μπάσο & Hannah Ford-Welton στα ντραμς) ρόκαρε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προχθές το βράδυ, με ένα εντυπωσιακό sold-out σόου στο Pacha του Ντουμπάι. 
 
Η συναυλία αυτή εντάσσεται σε μια μίνι περιοδεία του Prince στην περιοχή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον οργανισμό Autism Rocks, ο οποίος χρηματοδοτεί την έρευνα για τον αυτισμό. Κατά παραγγελία μάλιστα της διοργάνωσης, ο Prince και τα κορίτσια παίζουν ένα greatest hits σετ, με λίγες μόνο αναφορές στο Art Official Age
 
Στο Ντουμπάι, ο Prince πρόσθεσε στο line-up των 3RDEYEGIRL τη Liv Warfield (φωνητικά) και τον Joshua Welton (πλήκτρα), αλλά το περισσότερο χειροκρότημα το κέρδισε όταν έμεινε μόνος επί σκηνής, στο πιάνο, για να παίξει τα "How Come U Don't Call Me Anymore?", "Diamonds And Pearls" και "The Beautiful Ones". 
 

{youtube}nyyS0FSztKc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured