avopolis.team

Το 2013 δείχνει το 2014 με το δάχτυλο και γελάει δυνατά. Αμέσως μετά τη χρονιά με τα περισσότερα ταυτόχρονα comeback των τελευταίων δεκαετιών (Daft Punk, David Bowie, My Bloody Valentine, Boards Of Canada, Justin Timberlake κ.α.), οι δύο πιο πολυσυζητημένοι δίσκοι του 2014, U2 και Thom Yorke, έκαναν θόρυβο όχι για το περιεχόμενό τους και την ουσία τους, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο διατέθηκαν (οι U2 χάρισαν το άλμπουμ μέσω iTunes και ο frontman των Radiohead τον κυκλοφόρησε μέσω BitTorrent).

Φέτος κυριαρχεί περισσότερο ποτέ η αίσθηση πως έχουμε φτάσει στο ανησυχητικό σημείο να καταναλώνουμε μουσική (και κουλτούρα, γενικότερα) με οδηγό την εμμονή και όχι το συναίσθημα. Σαν να ξεκινά κάθε πρωτοχρονιά ένας αγώνας δρόμου για το ποιος θα καταφέρει μέσα σε 365 μέρες να ακούσει (σχεδόν σε fast forward) τους περισσότερους δίσκους -μέσω του όποιου gadget με έξοδο ήχου χρησιμοποιεί- κι έπειτα ποιος θα προλάβει πρώτος να εκφέρει άποψη σε 4 διαφορετικά social media για όλη τη δισκογραφική σοδειά, ανεξαρτήτως μουσικού είδους. Ακούμε όλοι τα πάντα. Κι είναι τόση η μανία μας να έχουμε γνώμη για τα πάντα που καταλήγουμε όχι μόνο να μην μας αποτυπώνεται τίποτα, αλλά και να μην μας συναρπάζει τίποτα. Είθε το 2015 να ζήσουμε μεγάλες συγκινήσεις -μουσικές και μη.

Μόλις διαβάσετε ένα απόσπασμα από το κείμενο της Εύης Χουρσανίδη (akouauto.gr), που περιλαμβάνεται στην ετήσια ειδική έκδοση του περιοδικού SONIK με τα καλύτερα της χρονιάς που κυκλοφόρησε. Εκεί θα βρείτε και τις λίστες (και τα σχόλιά της) με τα καλύτερα της χρονιάς. 

bestof2014

Η ετήσια ειδική έκδοση του περιοδικού SONIK με τα καλύτερα της χρονιάς έχει γίνει θεσμός. Πέρσι ήταν και η κορυφαία χρονιά σε πωλήσεις, με μια έκδοση συλλεκτική, σχεδόν βιβλιοπεριοδικό, και με τη συμμετοχή από portal και καλλιτεχνών. Φέτος, προσπαθήσαμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, έχοντας ως βάση βέβαια τον κορμό της περσινής.

Η ετήσια έκδοση του μουσικού περιοδικού SONIK περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε από το 2014: τα κορυφαία άλμπουμεντός και εκτός συνόρων, τα καλύτερα κομμάτια από όλα τα είδη,μαζί με τη μουσική ανασκόπηση με όλα όσα έγιναν (δισκογραφικά και συναυλιακά) μέσα στη χρονιά, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και μουσικών portal που διαβάζουμε.

Συμμετέχουν:
Avopolis.gr | Rocking.gr | Mic.gr | Mixgrill.gr | Akouauto.gr | Progrocks.gr 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Φοίβος Δεληβοριάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Hannah Williams & The Tastemakers, Γιώργος Κοντραφούρης, Νίκος Μπιτζένης, Π.Ε. Δημητριάδης, Marsheaux, Cyanna / Mercury, Stereo Mike, Mechanimal, Villagers Of Ioannina City, Katerine Dusk, Fotonovela, Πλέγμα, Rec, Bang La Decks, Claydee, Χρήστος Αλεξόπουλος, My Drunken Haze

Σχήμα: 21x27,5 εκ. / Σελίδες: 116 / Εξώφυλλο: Velvet 300γρ. με πλαστικοποίηση matt / Τιμή: 5,90€ 

sonik98periexomena

 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured